Hozzávalók:
2 db csirkemell filé
30 dkg spenótlevél
25 bébirépa
15 dkg krémsajt
2 kanál tejföl
olaj
2 gerezd fokhagyma
kapor
só, bors
Elkészítés:
- A bébirépákat pucoljuk meg és tegyük fel sós vízbe főzni, amíg meg nem puhulnak.
- A csirkemell filéket sózzuk, borsozzuk meg.
- A krémsajtot keverjük el a tejföllel és az apróra vágott kaporral.
- Olajon pirítsuk meg a zúzott fokhagymát és a spenótleveleket, majd fűszerezzük szintén sóval, borssal.
- A csirkemellett nyissuk szét és töltsük meg a krémsajtos mártással és a spenótlevelekkel.
- A csirkét tegyük tűzálló edénybe és lefedve süssük 15 percen keresztül közepes lángon.
- Ha a csirke kellően megpuhult, vegyük le a borítást róla és süssük pirosra a tetejét.
- Tálaljuk a bébi répákat egy tányérra és helyezzük köré a spenóttal töltött csirkemellet.
Utolsó kommentek